![]() |
|
|||||||
| İstek ve Önerileriniz Forum Hakkındaki Önerilerinizi , İsteklerinizi Yazabilirsiniz. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Bundan sonra forumumuzda yeni bir uygulama başlatmayı düşündük.Bu uygulamada program,bilgilendirme konuları, resimli yada yazılı anlatımlar gibi konuların başka forumlardan alıntı yapıp bizim forumda sergilemek artık yasaktır ! Bizim buradaki asıl amacımız emek hırsızlığının forumumuzda yaygınlaşmasını engellemek ve emeğe saygı durumunu benimsemektir.Lütfen sizde bu olayı benimseyerek alıntı yapılan konuları bize özel mesaj yoluyla iletiniz.
NOT : Geyik-korku-ilginç , spor veya dini konular gibi off topic tarzı konular bu uygulamaya girmez.Lütfen kaş yapalım derken göz çıkarmayın NOT 2 : Alıntı yapmaya devam eden üyelerde ise ; 1-) Önce uyarı mesajı 3-) Sonra tekrar uyarı mesajı 4-) Dikkate alınmadığı taktirde forumdan atılma ( banned ) Öneri : Yakarıda ki konuya gerçekten ihtiyacımız var diye düşünüyorum =) ![]() ![]() I'm With You! ᶫᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ Seversin Ya Bazen Onu Hiç Görmeden Kabul Edersin Ya Onu Kardeşin Olarak Bazen Ağlarsın Arkasından Anlamadan Hani Sanal Alemde Kardeşlik Olmaz Derler Ya! İnadına Kardeşimsiniz, Ailemsiniz Ulan! Emeğe Saygı Projesi [ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ] Since 2oo7 © - Kimse yokken ben vardım xD [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ' uA™ | Yensen de Yenilsen de Hep Beraber! | [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İletişim: bulrog@windowslive.com | bulrog@ialem.net <3 Sinem De'quell=>AnschLag © AnschLag
|
|
|
|
|
|
|