![]() |
|
|||||||
| İzmir Resimleri Güzel memleketimiz İzmir 'în güzel resim ve duvar kağıtları. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eyvallah teşekkürler.
![]() "..kanla karışık yağmurlarla
üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği.." |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
teşkürler
![]() ![]() ne kaldı geriye? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
tşk'ler izmir işte yaa
![]() Hepiniz Koca Bir Pisliksiniz Neden Biliyormusunuz...? Çünkü Hıçbirinizin Ne Olmak İstediğinize Dönük Bir İçgudunuz Bile Yok Benim Gibi İnsanlara İhtiyacınız Var Benim Gibi insanlar Gerekli Ben Olmadan Bir Hıçsınız. Böylece Parmanızı Uzatıp Hey İşte Kötü Adam Diyceksiniz... Peki Bu Sizi Ne Yapıyor Haa... İyi Adam mi... Siz İyi Değilsiniz Ben Her Zaman Doğruyu Söylerim... Yalan Söyleyen Sizlersiniz... Pekala Kötü Adama İyi Geceler Dileyin hadii... Tony Montana Benim kalbimi kırmak, Suya yazı yazmak kadar zordur!!! Kırılan kalbimi onarmak, Gece doğan güneşe benzer!!! Sen o suya yazı yazdın Şimdi güneşin doğmasını bekle...! Bariş İstiyosan, savaşa hazır ol.!!!
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ilk resım süper yaa neresı orası..
![]()
![]() Eski bir meleq, kanatlarını yakıyor şimdi ağlayarak!.. DARK QUEEN!.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
evet güzel paylasım icin saol
![]() ADMİN ARANIYOR.. Mozilla Firefox aLt form açıLsn...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
izmir işte böle güzeldir be kardeşim
izmir gibisi yok benim için her yeri işte böle şahanedir paylaşımın için teşekkürler toprağım ![]() İZMİRE SÖYLE KIYMETİNİ BİLSİN İZMİR GÜZELSE SEBEBİ SENSİN NİCE YAŞAM DOLU ŞEHRİ ALEMDE İZMİR GÜZELSE TACI DA SENSİN ÇÜNKÜ HERŞEYİ HAK EDENSİN |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
çok hoş tskler
![]() YOKUM ARTIK HERKES KENDİNE İYİ BAKSIN..... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Izmırım yhaa..
tesekkurler...
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 05-05-2008 " tarihinde saat 14:44 itibariyle fanatik60 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: torbalı mahallesi |
|
|
|
|
| fanatik60 Mesajına Teşekkür Eden: | Crowley (03-05-2008) |