![]() |
|
|
#1 |
|
isin sırrı nasıL oLduqun deqiL, kendini nasıL qördüqündür..
![]() ÖYLESİNEDEDIR.. ![]() ![]() KaRanLıqa çaRé yoktuR, NasıL oLsa yoL buLuR.. Vé yüRékLéRi saqıR édén biR séssizLik, TükénmişLiktén aRta kaLan ték vaRLıqın oLuR.. SöyLénémémiş tüm sözcükLéRi ancak aqLaRsın içindé.. Vé biLémézsin qéRidé kaLanmı yaLnızdıR ? Yoksa qidénmidiR asLında..? ♥ ♥ ♥ |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Anlamli bİr avatar canm....
![]() BEN SEVMEYİ BECEREMEDİM, BELKİ DE SEVİLMEYİ. BENİM SEVMEYE ENGEL EVCİL ACILARIM VARDI. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
güzeldi ((: teşekkürler ((:
![]() Sen Kıydın Bize ,) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
begenmedim
![]() YOKUM ARTIK HERKES KENDİNE İYİ BAKSIN..... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bana uyusLuk oLsun die yapiosun ztn
hııhh (bu arada yeni qördüm qec yazdım die sasirmayın )
![]() ![]() KaRanLıqa çaRé yoktuR, NasıL oLsa yoL buLuR.. Vé yüRékLéRi saqıR édén biR séssizLik, TükénmişLiktén aRta kaLan ték vaRLıqın oLuR.. SöyLénémémiş tüm sözcükLéRi ancak aqLaRsın içindé.. Vé biLémézsin qéRidé kaLanmı yaLnızdıR ? Yoksa qidénmidiR asLında..? ♥ ♥ ♥ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
kedicik çok şekermiş
![]() ![]() Gerçek aşkı sadece benliğine yenilmeyenler yaşar.. Gerçek aşk onu kendinden daha çok sevmektir, Zamanı geldiğinde herşeyi bırakıp, gidebilmektir.. Can you even look me in the eye? Emeğe Saygı Lütfen Çok Önemli Herkes Okusun!!!!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Güzelmiş
![]() GeçerMi 460 O Şimdi Jandarma ![]() Çagır Gelsin Jandarma
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
tskLer
![]() ![]() KaRanLıqa çaRé yoktuR, NasıL oLsa yoL buLuR.. Vé yüRékLéRi saqıR édén biR séssizLik, TükénmişLiktén aRta kaLan ték vaRLıqın oLuR.. SöyLénémémiş tüm sözcükLéRi ancak aqLaRsın içindé.. Vé biLémézsin qéRidé kaLanmı yaLnızdıR ? Yoksa qidénmidiR asLında..? ♥ ♥ ♥ |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Şeyma bu n ? ![]() Aynı masaLa yazmamışLar adımızı… ne sende kaLabiLiyorum... ne gidebiLiyorum… ![]() ![]() ![]() Emeğe Saygı Lütfen Çok Önemli Herkes Okusun!!!!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
teşekkrler
|
|
|