![]() |
|
|||||||
| Forum Anketleri Bu Bölümde Aklınıza Gelen Anketlerinizi Paylaşabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Aşk Acısının En İyi İlacı Sizce Nedir? | |||
Yok malesef
|
|
2 | 22.22% |
| Yeni bir sevgili |
|
1 | 11.11% |
| Zaman herşeyin ilacı... |
|
5 | 55.56% |
| Ölmekten başka çare yok!!! |
|
1 | 11.11% |
| Çoklu Seçime Açık Oylama Oylayanlar: 9. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşk Acısına En İyi İlaç..........????
![]() !! Dostluk Arıyorsan Burada, Güven Arıyorsan Burada, Dürüstlük Arıyorsan Burada, Eğer Yalancıysan Ve Üzmek İstiyorsan, ÇIKIŞ ORADA !! Emeğe Saygı Lütfen Çok Önemli Herkes Okusun!!! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şiir Sevenler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaman Sadece Birazcık Zaman..
![]() Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak gecirir, mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır. ![]() feysbıh feysbıh her gün aradım durdum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|
|
|
|
| B_u_S_r_A Mesajına Teşekkür Eden: | ray-man (22-07-2010) |
|
|
#3 |
|
zaman héRséin iLacı
![]() ![]() KaRanLıqa çaRé yoktuR, NasıL oLsa yoL buLuR.. Vé yüRékLéRi saqıR édén biR séssizLik, TükénmişLiktén aRta kaLan ték vaRLıqın oLuR.. SöyLénémémiş tüm sözcükLéRi ancak aqLaRsın içindé.. Vé biLémézsin qéRidé kaLanmı yaLnızdıR ? Yoksa qidénmidiR asLında..? ♥ ♥ ♥ |
|
|
|
|
| chatlaqq Mesajına Teşekkür Eden: | ray-man (22-07-2010) |
|
|
#5 |
|
zaman zaman zaman..
![]() ÇıgLıkLaR mı anLaTıR günLзRimi? inan duymak isTзmзzsin.. SagıR oLuR kuLakLaRın... Dü$ünзmзzsin!! Koptu sayfaLaR bзndзn..sakın gзRi dönmзsin! öyLз bi ucuRum ki..dü$mзk istзmзzsin!... ^^ // ÖLüm Kadar Soğuk öLü kadaR SoLuk .. ![]() | yürégimin bâg bâhçéLéri + hâsâdını çoktân yitirdi // éziLdi géçti méyvéLéri + // bitti // ruhumun gézméLéri | ♥
☻/ /▌ 5 Harf + 2 Hece = MeRaL / \ |
|
|
|
|
| İmkan(sızı)m Mesajına Teşekkür Eden: | ray-man (22-07-2010) |
|
|
#7 |
|
Zaman herşein ilacı diiL malesefki.. Aşk acısının iLacını hanüz bulamadım haLa canım yanmakta..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bence yok .
![]() ![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.? Kapıların ardından gelen ışık gibi yollara düşür beni Dönmem geri tertemiz nefes gibi içine çek beni Sanki hiç kaybolmayan bi takıntı gibi 1881 - 193∞, Sonsuz sevgimizden hiçbir şey kaybetmedik ! . . . '- Tuğçe -' . . . |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bence aŞk acisini sonlandirabİlecek tek bİr yol var oda odana kapanip aŞk acisina hİtap eden mÜzİkler dİnlemek. :d
![]() BEĞENDİYSEN TEŞEKKÜR ET BEĞENMEDİYSEN YORUMUNU ESİRGEME <<<SMYRNA RÜZGARI>>> |
|
|
|
|