![]() |
|
|||||||
| İalem Şiir Yarışması Tüm Herkes Şiirleriyle Yarışmaya Katılabilir... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kim bilir nasıl sürecek,
Kimler gelecek, Kimlerden geçilecek, Belki de kimsesiz bitecek… "O"nunla mı binilecek hayat trenine, "Bu"nsuz mu inilecek orta yerinde, "Şu"na giderken bir yalnız gezide… "Biz" olacak mı senden ve benden, "Siz" mi diyecek sana yoksa sadece bu beden, "Onlar"ı aratacak mı bana her önemsiz neden… "Neden"lerini mi soracağız açıklanamayan sonuçların, "Sebep"siz mi kalacağız bugün, belki de yarın, "Sonuc"unu mu bekleyeceğiz biçilmiş zamanın… "Şimdiki zaman"da mı yaşayacağız, "Geçmiş zaman"ın esrarına mı kanacağız, "Gelecek zaman"a ne bırakacağız… "Uğur" kitabının 25. sayfasındayım, "Yılmaz" bir 24 sayfa bıraktım geride, Sayfaları bir bir çevirdim ve geçtim de, Soruyorum kitabın sonuna ne kaldı, Ve ne zaman bitecek bu hikaye diye… Uğur Y. ![]() ![]() işgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın amma baban kimdi bilemezdin şerefsiz.. |
|
|
|
|
| grylmz Mesajına 8 Kişi Teşekkür Etti. | -MoRkeLeBeNq- (24-07-2008), 147 (24-07-2008), B_u_S_r_A (28-07-2008), gülümse (26-07-2008), melankolia_p (26-07-2008), MuRaTKSK (27-07-2008), StRange (25-07-2008), TaLeSs (26-07-2008) |
|
|
|
|
#3 |
|
basarılar ugur abi
![]() yine cok gusel bı şiir yuregıne saglık
![]() ![]() ...::KeLeBeKkK MiSaLiİiİi::...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
lafların şahı,hayatımızdaki soru(n)larımızı en güzel cümlelerinle dökmüşsün yine...
teşekkürler
![]() Charles Bukowski,yaşamda tanık olduğumuz küçük ama "varlığı hiç, yokluğu herşey" nevinden şeylerle harcamıştır ömrünü. Mezar taşında yazan söz ise çok manidardır: " Don't Try " ![]() "Bir yola neden çıktığınızı bilmiyor olabilirsiniz. Yoldaki bu kalabalığın içinde ne işiniz olduğunu bilmiyor, hatta bunu sormuyor bile olabilirsiniz. Yolun sonunu merak etmemek gibi bir dinginliğin, sonsuza kadar yürümeye yetecek bir gücün sahibi de olabilirsiniz. Sizi yolculuğa çeken yolun sonu değil, yolun kendi de olabilir. Belki sadece gitmeyi seviyorsunuzdur. Kaçıyor da olabilirsiniz ya da böyle olduğunu sanıyorsunuzdur. öyledir." Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY!!!
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
vallaha rakibin yok gibi abi süpersin
![]() ![]() W X Q SH benzeri harfleri kullananlar,kendi dillerini katleden ,aslında yamyamca konuşan insanımsılardır Türkçe Turkche'leşmesin !!! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
yüreğine sağlık abi başarılar dilerim.
![]() HeR TüR BiLGiSaYaR PaRÇaSı BuLuNuR SaTıLıR & ALıNıR! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mail & MSN İletişim: info@ialem.net [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
hiç şansımız yok
![]() çok güzel valla başarılar dememe bile gerek yok ![]() tesekkürlerr
![]() Her kadın hayatının bir bölümünü budist olarak gecirir, mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır. ![]() feysbıh feysbıh her gün aradım durdum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konunun kısa yolunu aşağıdaki sitelere ekleyebilirsiniz. |
| Konu Tagları |
| denen, kitap…, yasam |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|